Chemie met Anne Hathaway is onmiskenbaar, aldus een opgewonden Nicholas Galitzine

Chemie met Anne Hathaway is onmiskenbaar, aldus een opgewonden Nicholas Galitzine

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen in film "The Idea of You", met onmiskenbare chemie.

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine zijn te zien in de nieuwe film The Idea of You. Zij speelt in dit romantische drama een oudere, gescheiden moeder en hij de jonge ster uit een boyband.

De 29-jarige acteur uit Bottoms en Red, White and Blue was al bij het eerste overleg overtuigd van hun chemie. Nicholas wist meteen dat er iets speciaals is aan de 41-jarige actrice uit The Devil Wears Prada en Colossal. Hij vindt alles geweldig als zij er is.

Transformerende kennismaking
Nicholas zei hier in een interview met People: "De chemie was transformerend. Als acteur ga je vaak opgewonden zo'n ruimte binnen en alles was zo open. Toen ik wegliep dacht ik dat als het niets zou worden, ik in elk geval trots kon zijn op mijn prestatie."

Hem werd gevraagd een liedje mee te nemen en Anne te verleiden tot een dans. Daarover zei hij: "Dat bracht enorme angst mee, want ik ben geen danser. En het is ook moeilijk, want je ontmoet iemand voor het eerst en je wilt dan niet vreemd overkomen."

Onmiskenbare chemie
Hij vertelde over die auditie: "Maar je moet er wel vol voor gaan. We wisten daardoor meteen dat er een connectie was. Een onmiskenbare chemie. Die auditie was zo ontzettend leuk - en dat is eigenlijk zelden het geval."In de YouTube-video van Jake's Takes vertellen ze meer. Ook daar is de onderlinge chemie aanwezig.

NieuwsFilm

meest populair