Undercover kritiek: Millie Bobby Brown post anoniem negatieve recensies

Undercover kritiek: Millie Bobby Brown post anoniem negatieve recensies

De jonge actrice vindt het belangrijk om commentaar achter te laten als dit nodig is.

Millie Bobby Brown bracht recentelijk haar nieuwe Netflix-film uit, genaamd Damsel. Om deze in het zonnetje te zetten geeft ze de nodige interviews. Tijdens een recent gesprek kwam de jonge actrice met een apart verhaal.

Brown werd op jonge leeftijd wereldberoemd met de Stranger Things-serie. Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen, maar deze werden niet altijd even goed onthaald. Hier laat Brown zich nu over uit.

Vraag
Tijdens de Table Manners with Jessie and Lennie Ware podcast werd de actrice gevraagd of zij wel eens slechte of negatieve reviews achter laat. Haar reactie was als volgt: "Ja, maar dat doe ik dan wel onder een valse naam".

"Ik vind dit namelijk wel belangrijk. En eerlijk gezegd doe ik dit ook omdat ik mijn hele leven ook al kritiek krijg te verduren. Soms moet je het ook eens zelf uitdelen, maar ik doe dit alleen als ik denk dat het echt nodig is".

Voorbeeld
Zo vervolgt de actrice: "Een voorbeeld: ik was in een zaak waar een oudere vrouw op mij afkwam. Zij dacht dat ik er werkte en vroeg of ik haar kon helpen om sokken te vinden. Ik ging dus iemand zoeken die er wel echt werkte, maar toen ik iemand vond was deze persoon allesbehalve behulpzaam".


"Ik zei nog: 'Alsjeblieft? Het is niet eens voor mij'. Erg klantvriendelijk was deze persoon niet, dus toen liet in een review achter. Misschien ben ik wel een 'Karen', maar ik vind het wel belangrijk om te melden wanneer iets niet klopt en dit verbeterd kan worden".

NieuwsFilm

meest populair