Adam Driver komt woorden tekort om Francis Ford Coppola's 'Megalopolis' te beschrijven

Adam Driver komt woorden tekort om Francis Ford Coppola's 'Megalopolis' te beschrijven

De acteur is al heel wat gewend, maar dit is ook voor hem ongekend.

Adam Driver scoort de ene na de andere grote rol. Of we het nu hebben over blockbusters als Star Wars of 'kleinere' sterk onthaalde films als Marriage Story, Driver heeft al heel wat ervaring. Toch is zijn nieuwe film wel iets heel speciaals.

Het gaat hier om Megalopolis, de nieuwe film van Francis Ford Coppola. Laatstgenoemde is een legendarische regisseur, aangezien hij degene was die ons pareltjes bracht als The Godfather en Apocalypse Now.

Droomproject
Coppola wilde al een lange tijd Megalopolis maken, maar ondanks het feit dat hij een grote naam is in de filmwereld kreeg hij niet het budget bij elkaar verzameld. De regisseur besloot dan ook zelf om er veel van zijn eigen geld in te steken.

Volgens Driver staat ons iets heel moois te wachten. Zo zegt de acteur: "Ik kan het niet eens echt beschrijven, je moet de film gewoon zien. Dan begrijp je waarom ik het niet echt goed kan uitdrukken. Dit is een unieke film van een krankzinnig grote schaal. Het is de eerste van zijn genre".

Wat te verwachten
Naar verluidt is Megalopolis een sciencefictiondrama, waarin een vrouw centraal staat. Zij kan maar lastig kiezen tussen haar vader, die een klassieke kijk op de samenleving heeft, en haar minnaar, die juist een stuk progressiever is en zich voorbereidt op de toekomst.


Buiten Driver zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Audrey Plaza, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Shia Labeouf én Jason Schwartzman. Megalopolis zal naar verwachting ergens in 2024 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair