Video

The Mummy 3 trailer

door Matthijs op 18.05.2008 om 11:00 in Video
Nieuwe beelden van 'The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor'.

Regie: Rob Cohen
Cast: Brendan Fraser, Jet Li e.a.
NL Release: 31 juli 200811 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

veger

Avatar

Het kan in ieder geval niet slechter worden dan The Mummy Returns. Al vind ik het wel jammer in de trailer een driekoppige draak en een soort van Yethi te zien...

Toch kijk ik wel erg uit naar deze film!

Carlijn

Avatar

Rob Cohen, géén Rachel Weisz... 'iets' teveel actie in de trailer... X-Men 3 heeft me geleerd niet mijn zinnen te zetten op een tweede vervolg... ik blijf cynisch.

ExCaL^

Avatar

Hmm deze trailer is precies hetzelfde als de teaser.... Of niet?

hetisjantje

Avatar

Ik zie al met een half oog scenes nagedaan uit Indiana Jones, Tombraider (!), Lord of the Rings en Star Wars. Wie biedt meer? Ik vraag me af of deze versie werkt. Het origineel moest het hebben van een lekkere cheesy over-the-top b-film, waarmee het er mee weg kwam op Indy geinspireerd te zijn, want het was een ander soort film, en zonder pretentie, in een Indyloos tijdperk. Een onverwacht succes, dat ging er in als koek. Dit geval nummer 3 lijkt meer op puur opportunisme, en ik betwijfel of die timing (samen met Indy 4) meer goed dan schade zal opleveren, zeker gezien de overtreffende trap die hier betracht wordt: het riekt naar een over-the-top over-the-top cgi-fest waar de bezoeker met de massa scenes naar de bioscoop wordt gelokt, waar een rukfilm staat te wachten die er puur is om het merk nog wat uit te melken. Hopelijk ben ik veel te negatief en is het weer een lekkere wegkijker.

Bloodspike

Avatar

Zier er heel vet uit, ook de poster vind ik heel strak, kijk best naar deze film uit.

RitchieVsGabriël

Avatar

[quote=veger]Het kan in ieder geval niet slechter worden dan The Mummy Returns. Al vind ik het wel jammer in de trailer een driekoppige draak en een soort van Yethi te zien...[quote]

Wat is er dan mis daaraan? De geloofwaardigheid ofzo? Want een zandstorm in de vorm van een hoofd kan ook niet meteen hé?

akketa

Avatar

Jet Li weer met een regen aan pijlen. Hehe.

Zal net als de andere twee vermakelijk zijn en niet meer.

Chrischzz

Avatar

Ziet er wel weer vermakelijk uit..
Verwacht uiteraard geen hoogstaande film.

Wat zowel met alle laatste films in dit genre was ( Mummy 1&2, ScorpionKing, TombRaider 1&2, The Librarian 1&2, National Treasure 1&2 ) en ik verwacht van Indy4 eigenlijk wel het zelfde.. vermakelijk, maar niet hoogdravend..

Op een of andere manier halen de nieuwe films het niet bij de oude in dit genre ( Indy1-3 & Jewel of the Nile )

Justice

Avatar

Geweldige film! Zelfs beter dan ik had verwacht.Deze film heeft echt alles en hij is vooral spannend en erg mooi.Ik raad hem iedereen echt aan.Ik hoop dat er nog een deel komt!

Justice

Avatar

Geweldige film!

Justice

Avatar

Geweldige film

NieuwsFilm

meest populair