Betreed in de 'Harold and the Purple Crayon'-trailer een wereld waarin alles wat je tekent tot leven komt

Betreed in de 'Harold and the Purple Crayon'-trailer een wereld waarin alles wat je tekent tot leven komt

Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek uit 1955 geschreven en geïllustreerd door Crockett Johnson.

Deze zomer kleuren de bioscopen paars door de gelijknamige verfilming van het geliefde kinderboek 'Harold and the Purple Crayon', geschreven door Crockett Johnson.

De kinderfilm gaat over Harold, gespeeld door Zachary Levi, die alles tot leven kan laten komen door het te tekenen met zijn paarse waskrijtje.

Met het waskrijtje is alles mogelijk
"Nadat hij volwassen is geworden en zichzelf van de pagina's van het boek naar de fysieke wereld heeft getrokken, ontdekt Harold dat hij nog veel te leren heeft over het echte leven en dat zijn vertrouwde paarse waskrijtje wel eens meer hilarische grappen kan veroorzaken dan hij voor mogelijk had gehouden."

"Wanneer de kracht van onbeperkte verbeelding in de verkeerde handen valt, zal het alle creativiteit van Harold en zijn vrienden kosten om zowel de echte wereld als die van hemzelf te redden," aldus Sony Pictures.

Cast en crew
De cast bestaat uit o.a. Zachary Levi, Lil Rel Howery, Benjamin Bottani, Jemaine Clement, Tanya Reynolds, Alfred Molina en Zooey Deschanel. En de familiefilm wordt geregisseerd door Carlos Saldanha en geproduceerd door John Davis.



NieuwsFilm

meest populair