Fantastisch nieuws voor fans van de culthit 'The Boondock Saints'

Fantastisch nieuws voor fans van de culthit 'The Boondock Saints'

Een derde deel is weer springlevend dankzij een andere regisseur...

Na een lange radiostilte (we hebben niets meer gehoord sinds november 2021) keren Norman Reedus en Sean Patrick Flanery weer terug als de gebroeders MacManus in The Boondock Saints III.

Het project krijgt een frisse wind dankzij studio's Dragonfly Films en Thunder Roads. Laatstgenoemde is onder andere verantwoordelijk voor de 'John Wick'-franchise, dus fans zijn logischerwijs in hun nopjes.

Precies een kwart eeuw later
In 1999 verscheen de originele film in de bioscoop die in eerste instantie flopte, maar tegenwoordig een waanzinnige cultstatus geniet. In 2009 kreeg deze een vervolg met The Boondock Saints II: All Saints Day.

Beiden werden geschreven en geregisseerd door Troy Duffy, maar hij keert niet terug. In plaats daarvan is hij bezig met een boekenserie over de franchise. Wie de regie wel op zich gaat nemen, is nog niet bekend.

Verse krachten
Wel meldt Deadline dat de tweelingbroers dit keer hulp krijgen van wat nieuw bloed om mee aan de slag te gaan, aangezien hun vader Noah 'Il Duce' MacManus (Billy Connolly) in het vorige deel is gesneuveld.



NieuwsFilm

meest populair