Christina Applegate prijst haar zieke gevoel voor humor: "Houdt mij gaande nu ik MS heb"

Christina Applegate prijst haar zieke gevoel voor humor: "Houdt mij gaande nu ik MS heb"

Christina Applegate stopt met acteren vanwege MS, maar begint een podcast met Jamie-Lynn Sigler.

Christina Applegate is flink ziek - ze heeft MS, een ziekte van het centrale zenuwstelsel - en heeft besloten te stoppen met acteren. En dat is wel jammer, want iedereen geniet van de vrolijke, humoristische 52-jarige actrice uit Married with Children en Dead to Me.

Christina speelde ook in veel films als Crash Pad en Bad Moms. Eigenlijk kent Hollywood haar al 50 jaar, want ze was als baby al te zien in reclames. Van de week vertelde ze in een interview met Jimmy Kimmel dat ze wel een podcast genaamd MeSsy is begonnen met een mede-patiënt Jamie-Lynn Sigler.

Gewoon gehandicapt
Ze zei: "Ik dacht dat het grappig zou zijn als ik binnen zou komen en een salto zou doen, zoals Willy Wonka. En jij dan zou denken dat ik gelogen heb. Maar ik kan dat niet. Ik ben gehandicapt."

Waarop Jimmy Kimmel zei dat het hem al eerder opviel dat ze een erg ziek gevoel voor humor heeft. Hierop zei Christina: "Zo ga ik door het leven. Die humor houdt mij overeind. Deze ziekte is waardeloos. Daar lieg ik niet over. Ik huil elke ochtend. Maar dat is oké."

Nieuwe normaal
Ook zei ze: "Ik denk dat niemand met MS zegt: 'Dit is het beste dat me overkomen is'. Als dat wel zo is, dan heeft die persoon een heel slecht leven. Ik wilde dit niet. Ik wens dit niemand toe. Maar dit is mijn nieuwe normaal."



NieuwsFilm

meest populair