Jack Black wil na twintig jaar een sequel op één van zijn grootste successen

Jack Black wil na twintig jaar een sequel op één van zijn grootste successen

Hij is klaar om zijn spatbord vast te maken, zijn versterker aan te sluiten en te beginnen met het versnipperen van nieuwe nummers...

School of Rock (2003) is toch wel één van de grootste successen uit de carrière van Jack Black met meer dan $100 miljoen dollar winst aan de box-office tegenover een budget van slechts $35 miljoen dollar.

Voordat hij de hitserie The White Lotus van HBO ging maken, werkte Mike White samen met Black aan de charmant grappige muzikale comedy.

'School of Rock 2: Electric Boogaloo'
Hoewel hij momenteel geobsedeerd is door Minecraft na het opnemen van de verfilming, onthult The Hollywood Reporter nu dat Black na twintig jaar maar wat graag terug wil keren voor een vervolg met de oude cast.

De acteur sprak onlangs met de publicatie JOE toen hij zei: "Ik zou willen dat er een 'School of Rock 2: Electric Boogaloo' kwam. Mike is een genie en die hebben we dan weer nodig, maar hij heeft het momenteel erg druk".

Voortzetting op andere platformen
School of Rock heeft weliswaar nooit een echte opvolger gekregen, maar wel een serie op Nickelodeon die drie seizoenen liep van 2016 tot 2018 en tevens speelde er van 2015 tot 2019 nog een musical op Broadway.



NieuwsFilm

meest populair