Deze comedy-klassieker met Adam Sandler krijgt een vervolg

Deze comedy-klassieker met Adam Sandler krijgt een vervolg

Een script ligt zelfs al klaar voor een sequel die compleet onverwacht wordt gemaakt.

Een voormalige co-ster van Adam Sandler heeft laten weten dat de beroemde komiek werkt aan een vervolg op zijn komische golf-film Happy Gilmore uit 1995.

In de eerste film zagen we Sandler als een mislukte hockeyspeler die onverwacht succes vindt op de golfbaan.

Culthit
En hoewel de film slechts 38 miljoen dollar in de bioscopen opbracht, werd de film massaal gehuurd en gekocht op video en dvd. De film geldt dan ook als een van Sandler's bekendste werken.

De doorgewinterde acteur Christopher McDonald, die de rol van Shooter McGavin speelde in het origineel, heeft nu tijdens een interview met radiostation 92.3 The Fan laten weten dat we een vervolg kunnen verwachten.

Het gaat gebeuren
McDonald zei er het volgende over: "Ik zag Adam twee weken geleden en toen zei hij dat hij me iets wilde laten zien dat ik geweldig zou vinden. En dat was de eerste versie voor het script van Happy Gilmore 2.



Misschien moet je dit uit het interview schrappen, want ik wil geen leugenaar genoemd worden, maar dat liet hij me echt zien. De fans willen het zien, en er wordt dus aan gewerkt."

Een Netflix-productie?
Universal bezit momenteel de rechten van Happy Gilmore, maar het is onduidelijk of zij bij de film betrokken zijn.



Sandler heeft ondertussen een enorm contract met Netflix. Het zou goed kunnen zijn dat Happy Gilmore 2 onder deze deal valt.

NieuwsFilm

meest populair