Kevin Bacon feest nog een laatste keer op de school waar 'Footloose' werd opgenomen

Kevin Bacon feest nog een laatste keer op de school waar 'Footloose' werd opgenomen

Kevin Bacon wordt uitgenodigd voor een speciaal jubileumfeest op de school waar 'Footloose' werd opgenomen.

Footloose werd 40 jaar geleden opgenomen en maakte van Kevin Bacon een superster. De film werd een klassieker en de 65-jarige acteur eigenlijk ook.

De filmopnamen vonden plaats in Payson, in Utah. Die school gaat verhuizen en de leerlingen en leerkrachten doen dat op gepaste wijze. Het hele gebouw staat meer dan ooit in het teken van de film waar zij zo trots op zijn. De film leeft bij hen al 40 jaar en ze willen graag dat Kevin op hun eindejaarsfeest komt.

Nog een feest
Recent straalde de empathische ster van oor tot oor toen hij contact had met de school. Dat stukje is te zien in de YouTube-video van Today. Kevin zei: "Ik ben onder de indruk van alle werk die jullie er in hebben gestopt met de musical, de flash mobs, de recreaties en de inzameling voor mijn fonds SixDegrees.org."

Hij vervolgde met: "Jullie verzinnen manieren om terug te geven aan je gemeenschap. Ik ben overdonderd dat jullie dit allemaal doen met het idiote idee mij daar terug te krijgen. Jullie zijn een inspiratie. Dank jullie wel. En ik zal komen. Ik moet komen. 'Let's dance'."

Misschien een vervolg
In de lijn der verwachtingen werden de acteurs al eerder gevraagd naar een vervolg. Kevin denkt niet dat dit mogelijk is. maar staat open voor goede ideeën.



NieuwsFilm

meest populair