Is de dood van een groot Marvel-personage aanstaande?

Is de dood van een groot Marvel-personage aanstaande?

Praat Anthony Mackie nu zijn mond voorbij of gaat het hier om heel iets anders?

De nodige Marvel-fans maken zich zorgen. Zij vrezen dat een groot Marvel-personage zal sneuvelen in een van de aankomende blockbusters. Schuilt hier enige waarheid achter?

Anthony Mackie is al jarenlang te zien in diverse Marvel-projecten. Hij is nu al enige tijd Captain America, nadat hij het stokje overnam van Chris Evans' Steve Rogers na Avengers: Endgame.

Interview
Mackie liet zich uit over aanstaande projecten maar leek toen zijn mond voorbij te praten. De acteur zei namelijk dat Sebastian Stan, te zien als Bucky Barnes, niet meer terugkeert. Zo zei Mackie: "Ik heb genoten van 'Falcon and the Winter Soldier'. Het is super dat het kwam van een tweede seizoen".

"Ik vind het ook geweldig om tijd door te brengen met Sebastian. Marvel gaat zich nu weer wat meer focussen op films, waardoor ik niet meer met hem zal samenwerken, dus dat ik zonde. Wanneer ik dus iets maak met Sebastian en Daniel Brühl geniet ik hier met volle teugen van".

Wat te verwachten
Op sociale media speculeren Marvel-fans erop los. Zou het kunnen dat Bucky Barnes om het leven komt in Thunderbolts, of heeft Stan gewoon een te drukke agenda om nu te tekenen voor andere Marvel-projecten?


Op dit moment kunnen we er enkel en alleen over speculeren. Wel zei David Harbour, te zien als Red Guardian in Black Widow, dat er in Thunderbolts iets 'héél choquerends' gaat gebeuren. Wat dit precies inhoudt, daar komen volgend jaar achter, wanneer de blockbuster verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair