'Bad Boys 4' verschijnt binnenkort in de Nederlandse bioscopen: dit is wanneer

'Bad Boys 4' verschijnt binnenkort in de Nederlandse bioscopen: dit is wanneer

Op 6 juni verschijnt de vierde 'Bad Boys' film in de bioscoop.

Dit jaar zal er een vierde deel van de succesvolle Bad Boys-franchise in de bioscoop te zien zijn. Nadat de eerste film in 1995 uitkwam, kwamen er in 2003 en 2020 al twee vervolgen uit. Nu is het dus wachten op deel vier.

De eerste drie films, Bad Boys, Bad Boys II en Bad Boys For Life waren zodanig succesvol dat er op 6 juni van dit jaar een vierde deel in de bioscoop te zien zal zijn.

De eerste drie films
In de actiefilms beleven undercoveragenten Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowrey (Will Smith) allerlei avonturen.

De Bad Boys-franchise zit vol actie, misdaad, drama en komedie. De eerste twee delen werden geregisseerd door Michael Bay, die bekendstaat om de vele actiescènes in zijn films.

Deel vier
Over deel vier is nog niet heel veel bekend. Smith en Lawrence zullen in ieder geval opnieuw te zien zijn. De film zal worden geregisseerd door Bilall Fallah en Adil El Arbi, die samen ook deel drie van de reeks regisseerden.


Over het plot van Bad Boys 4 is nog niets bekend. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de film, want vanaf 6 juni zal hij in de bioscoop te zien zijn.

Will Smith
Even leek er geen vierde Bad Boys-film te komen. Nadat Smith de wereldberoemde klap op de Oscars aan Chris Rock had uitgedeeld, werd gemeld dat de productie was stopgezet.


Korte tijd later werd echter gemeld dat de vierde film in de franchise nog steeds in productie was. Voor Smith was dit een fijne meevaller, want verscheidene andere projecten van hem waren wel stopgezet. Bad Boys 4 dus niet.

NieuwsFilm

meest populair