Sydney Sweeney wordt nog steeds Barbarella, maar ontwijkt vraag over regisseur

Sydney Sweeney wordt nog steeds Barbarella, maar ontwijkt vraag over regisseur

De reboot van de scifi-cultklassieker uit 1968 zou worden geregisseerd door niemand minder dan Edgar Wright.

Zelfs als je geen filmkenner bent, dan heb je misschien wel van Barbarella gehoord. De science-fictionfilm met Jane Fonda uit 1968 is al jaren een cultklassieker vol met seks, grappen, en schaarse kledij.

Er wordt al decennia gesproken over een moderne remake van de film, en ongeveer een jaar en een half geleden werd aangekondigd dat Sydney Sweeney de titelrol op zich zou nemen. Nu heeft de actrice bevestigd dat dit nog steeds het geval is.

Barbarella
Dat deed de actrice tijdens een bezoek aan de Happy Sad Confused-podcast. "[Ik ga Barbarella doen]. (...) Ik vind het zo'n interessante manier om een sciencefictionwereld te betreden. Ik heb altijd al sciencefiction willen doen. Dus we zullen zien wat er gebeurt."

Over het personage zei Sweeney het volgende: "Barbarella is gewoon zo'n leuk personage om te verkennen. Ze omarmt eigenlijk gewoon haar vrouwelijkheid en haar seksualiteit, en dat vind ik geweldig. Ze gebruikt seks als wapen."

Edgar Wright
Er waren geruchten dat niemand minder dan Edgar Wright (Baby Driver, Hot Fuzz) de reboot gaat regisseren, maar daarop antwoordt Sweeney alleen maar met een glimlach.



NieuwsFilm

meest populair