Eerste reacties 'Godzilla x Kong: The New Empire': top of flop?

Eerste reacties 'Godzilla x Kong: The New Empire': top of flop?

De meeste filmcritici kunnen ervan genieten, maar niet iedereen is overtuigd.

Monsterblockbusters zijn altijd entertaining, maar soms gaat het niet veel verder dan dat. Vorig jaar werd Godzilla Minus One echter uitstekend onthaald. Hoe zit het met de nieuwe Godzilla-film, genaamd Godzilla x Kong: The New Empire?

In The New Empire krijgen we te zien hoe Kong en Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte dreiging verborgen in onze wereld. We krijgen meer te zien en horen over de achtergrond van de twee monsters en uiteraard Skull Island.

Ontvangst
Zo te zien wordt dit overtuigend in beeld gebracht. De eerste recensies mogen er namelijk zijn. De meeste filmcritici zijn het erover eens dat het verhaal van de blockbuster misschien wel ietwat mager is, maar dit grotendeels vergeten wordt dankzij alle gigantische actiescènes.

Bekijk hieronder enkele reacties. Het is duidelijk te merken dat het merendeel positief is over de nieuwe aflevering van het MonsterVerse.











Minder
Er zijn echter ook filmcritici die The New Empire ietwat vinden tegenvallen. Zij zeggen dat ze hogere verwachtingen hadden van de blockbuster maar deze niet levert. In de ogen van dit groepje is het geen slechte film, maar is deze wel minder dan zijn voorgangers.









De blockbuster zal vanaf deze week te zien zijn in de bioscoop, dus dan kunnen we er ons eigen oordeel over vellen.

NieuwsFilm

meest populair