Pierce Brosnan wil niet langer Cillian Murphy als James Bond: wel deze acteur

Pierce Brosnan wil niet langer Cillian Murphy als James Bond: wel deze acteur

De voormalige 007 is van mening dat Aaron Taylor-Johnson perfect is voor de rol.

Pierce Brosnan heeft al in heel wat films gespeeld, maar zijn bekendste werk blijft ongetwijfeld zijn rol als James Bond. Voor Daniel Craig was hij te zien als 007, maar ook laatstgenoemde moet nu vervangen worden. Brosnan weet wie hij graag zou willen zien als opvolger.

Nog niet zo heel lang geleden liet Brosnan weten dat hij graag Cillian Murphy zou willen zien als 's werelds beroemdste geheim-agent. Murphy wist recentelijk nog hoge ogen te gooien in Oppenheimer en won hiervoor zelfs een Oscar voor beste acteur.

Andere grote naam
George Lazenby, eveneens een voormalige Bond-acteur, zei recentelijk nog dat hij Aaron Taylor-Johnson wel ziet zitten. De Nocturnal Animals-ster wordt de laatste tijd steeds vaker genoemd. Brosnan is het nu zo te horen eens met zijn 007-collega.

Zo zegt Brosnan: "Hij heeft de looks, het talent en het charisma om Bond te kunnen spelen, zonder enige twijfel. Ik heb met hem samengewerkt aan de film 'The Greatest' en daar was hij ook echt de 'greatest' in".

Goedkeuring
De inmiddels 70-jarige Brosnan vervolgt: "Ik heb al vaker gehoord dat Aaron een goede kans maakt om de nieuwe Bond te worden. Ik zou met hem als de volgende 007 zeker wel kunnen leven".



NieuwsFilm

meest populair