Voormalige James Bond-ster George Lazenby kiest zijn nieuwe 007

Voormalige James Bond-ster George Lazenby kiest zijn nieuwe 007

Pierce Brosnan wil Cillian Murphy zien als de geheim-agent maar Lazenby gaat voor een andere topacteur.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Pierce Brosnan. De voormalige James Bond-acteur wil namelijk graag Cillian Murphy zien als de nieuwe 007. George Lazenby heeft echter een andere voorkeur.

Lazenby, die was te zien als de wereldberoemde geheim-agent in de 1969 James Bond-film On Her Majesty's Secret Service, hoopt namelijk dat Aaron Taylor-Johnson het stokje overneemt van Daniel Craig.

Wel of niet
Aaron-Taylor Johnson, o.a. bekend van Nocturnal Animals en Bullet Train, wordt al maandenlang gezien als een van de grote kanshebbers. Er wordt zelfs gezegd dat hij al getekend heeft voor de rol. De acteur werd hier zelf ook al eerder naar gevraagd, maar hij liet er toen niet al te veel over los.

Zo zei de acteur destijds: "Ik ben nu al twee jaar bezig met 'Kraven', dus al mijn tijd en energie steek ik hierin. Ik focus me op het heden, dus vooralsnog wil ik het hebben over waar ik nu aan werk. Ik heb hier mijn handen vol aan".

Gerucht
De 'geruchtenmolen' draait op volle toeren. We hebben al talloze namen voorbij horen komen, maar een bevestiging ontbreekt nog. Barbra Broccoli, de bekende James Bond-producente, liet al eerder weten dat ze hun tijd willen nemen om iets moois te leveren dat goed in elkaar steekt.



NieuwsFilm

meest populair