Box office-voorspelling voor 'Godzilla x Kong: The New Empire': groots of tegenvallend?

Box office-voorspelling voor 'Godzilla x Kong: The New Empire': groots of tegenvallend?

De blockbuster lijkt een mooi openingsweekend te gaan beleven, al helemaal in Amerika.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de nieuwe Monsterverse-blockbuster Godzilla x Kong: The New Empire. De eerste recensies mogen er namelijk zijn, maar gaat de film ook presteren aan de box-office?

Vanaf morgen zal The New Empire te zien zijn in de Verenigde Staten. Naar verluidt zal de film in het eerste weekend maar liefst 135 miljoen dollar kunnen ophalen. In Amerika alleen zal de blockbuster te zien zijn in 3900 verschillende bioscopen.

Goede cijfers
Mocht de film in zijn eerste dagen daadwerkelijk zoveel opbrengen, dan zijn dit goede cijfers. The New Empire kostte ongeveer 135 miljoen dollar om te maken, dus als het openingsweekend precies evenveel ophaalt mag dit een succes genoemd worden.

In de Verenigde Staten alleen schijnt de film 50 miljoen dollar te gaan verdienen. De rest van de wereld zou goed moeten zijn voor 85 miljoen dollar. In totaal zal de film meer dan 470 miljoen dollar moeten ophalen om het beter te doen dan zijn voorganger uit 2021, Godzilla vs. Kong.

Verhaal
Mocht je niet weten waar The New Empire over gaat: Godzilla en Kong nemen het op tegen compleet nieuwe Kaiju. In de trailers komt vooral Skar King naar voren, maar in de nieuwste trailer wordt er ook gehint naar een andere dreiging. Bekijk de trailer nog eens hieronder.



NieuwsFilm

meest populair