King Kong op Egyptische pyramide op bizarre foto's uit 'The New Empire'

King Kong op Egyptische pyramide op bizarre foto's uit 'The New Empire'

Godzille x Kong: The New Empire is nu te zien in de bioscopen.

Godzilla én Kong strijden niet tegen elkaar, maar mét elkaar in Godzilla x Kong: The New Empire. De epische monsterfilm is nu te zien in de bioscoop en als je nog twijfelt om te gaan, kan déze indrukwekkende foto je misschien overhalen.

Na hun explosieve confrontatie moeten Godzilla en King Kong zich verenigen tegen een kolossale dreiging die zich verborgen houdt in onze wereld.

Geschiedenis
In Godzilla x Kong duiken we dieper in op de geschiedenis van deze Titanen. Waar komen ze vandaan en hoe zit het met de mysteries rondom Skull Island?

In deze nieuwste aanwinst in de MonsterVerse bundelen twee onwaarschijnlijke wezens hun krachten en dat wordt tot nu toe best aardig ontvangen door critici.

Piramide
Op een nieuwe foto is te zien hoe de legendarische King Kong voor een piramide brult. De conceptart geeft ons daarmee een aardige sneakpeak op wat te wachten staat in The New Empire.



Godzilla x Kong: The New Empire is op dit moment al te zien in Nederlandse bioscopen. Benieuwd naar onze recensie? Je leest het hier!

NieuwsFilm

meest populair