'Final Destination 6' krijgt officiële titel en eerste acteurs

'Final Destination 6' krijgt officiële titel en eerste acteurs

Er wordt hard gewerkt aan het zesde deel, dat in 2025 zal verschijnen.

Het volgend jaar te verschijnen zesde deel in de Final Destination-franchise heeft nu officieel de titel Final Destination: Bloodlines gekregen. Dat belooft wat voor de aanpak van het verhaal van de film!

Naast de aankondiging van deze titel weten we nu ook welke acteurs de film zullen bevolken.

Jonge cast
De cast is er een vol jonge acteurs. Volgens The Hollywood Reporter zal de kerngroep van waarschijnlijke slachtoffers bestaan uit de namen Brec Bassinger (Stargirl), Teo Briones (Chucky), en Kaitlyn Juana (Dear Evan Hansen).

De opnames van het zesde deel in de beroemde horror-franchise zouden ondertussen al zijn begonnen in het Canadese Vancouver.

Franchise met een verleden
Het vijfde deel in de franchise verscheen in 2011, dus als Final Destination 6 ergens in 2025 verschijnt is het alweer 14 jaar geleden dat we mensen op onverwachte wijzen aan hun eind zagen komen.



Achter de schermen zit het ook snor: Freaks-regisseurs Zach Lipovsky en Adam B. Stein nemen namelijk plaats op de regiestoel(en).

Reden om te vieren
In 2025 is het trouwens ook precies 25 jaar geleden dat het klassieke eerste deel Final Destination de bioscopen bereikte. De hoofdrolspelers waren toen Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith en Tony Todd.



Jon Watts, die we kennen als regisseur van de laatste drie Spider-Man films, produceert én bedacht het idee voor de film, die wordt omschreven als een 'relaunch' van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair