Succesfilm 'Poor Things' met Emma Stone nu te streamen op Disney+

Succesfilm 'Poor Things' met Emma Stone nu te streamen op Disney+

De ideale kijktip voor dit paasweekend: deze topper wil je absoluut niet missen.

Disney+ heeft deze week een heuse topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: Poor Things. Deze Oscarwinnende film van regisseur Yorgos Lanthimos (The Lobster) met Emma Stone (Cruella) in de hoofdrol is een must-see.

Poor Things - een veelbesproken en fabelachtige film - is een zeer geslaagde bewerking van de gelijknamige roman van de Schotse schrijver Alasdair Gray uit 1992 en markeerde een nieuwe samenwerking van Lanthimos en Stone (eerder maakten de twee The Favourite).

Het verhaal
Het plot van Poor Things is vrij bijzonder. Wanneer de Bella (Stone) de verdrinkingsdood vindt, weet de briljante chirurg Godwin Baxter (Willem Dafoe) haar weer tot leven te wekken door het brein van haar ongeboren kind in haar schedel te plaatsen (ja, dat lees je goed).

Bella leert al snel dat haar brein achterloopt op haar lichaam, maar gelukkig is ze heel leergierig. Haar honger naar kennis doet haar besluiten om er vandoor te gaan met de gladde advocaat Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) voor een wild avontuur.

Aanrader
Poor Things is een absolute aanrader. FilmTotaal-recensent Julia Maria Keers beoordeelde hem met 4.5 ster in haar recensie. De film won vier Oscars. Zo ging Stone er met de prijs vandoor voor beste actrice.


Sinds deze week kijk je deze topper dus gewoon op Disney+. Interesse om hem direct te streamen? Ga hier direct naar Disney+.

NieuwsFilm

meest populair