Opnames 'Sonic the Hedgehog 3' klaar, regisseur onthult Shadow the Hedgehog

Opnames 'Sonic the Hedgehog 3' klaar, regisseur onthult Shadow the Hedgehog

Regisseur Jeff Fowler deelt een nieuwe kijk op de Sonic threequel...

De derde Sonic the Hedgehog-film is weer een stap dichter bij het verschijnen op het grote scherm. Gisteren bevestigde regisseur Jeff Fowler op social media dat de productie officieel is afgerond.

En op een geplaatste foto toonde hij een gigantische clapper met schetsen van enkele personages, waarbij onder andere Shadow the Hedgehog is te zien, de geliefde antiheld die fans maar wat graag willen zien.

Nieuwe grote naam
Hoewel we nog geen officieel beeld van Shadow hebben gekregen na de eerdere postcreditscène, zijn er genoeg geruchten. Bijvoorbeeld dat Star Wars-veteraan Hayden Christensen is gevraagd om de stem in te spreken.

Daarnaast verschijnt volgende maand op Disney+ de original serie Knuckles die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in deel 2 en deel 3.

Vanaf december in de bioscoop
Plotdetails over Sonic the Hedgehog 3 zijn momenteel onbekend, behalve dat Shadow dus geïntroduceerd zal worden en de volledige (stemmen)cast terugkeert met Ben Schwartz, Idris Elba, Colleen O'Shaughnessey, Tika Sumpter, James Marsden, Lee Majdoub, Tom Butler en Jim Carrey.



NieuwsFilm

meest populair