3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Memento (2000)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a. | Te zien op: Videoland
Verzekeringsagent Leonard Shelby is door een hoofdletsel zijn kortetermijngeheugen kwijt. Hij was getuige van de verkrachting van en moord op zijn vrouw, maar weet daar dus niets meer van. Dat weerhoudt Shelby er echter niet van om een verbeten zoektocht te beginnen naar de daders van deze gruwelijke moord.



Black Swan (2010)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair