Nieuw Stephen King-film 'The Monkey' met Elijah Wood is al grotendeels klaar

Nieuw Stephen King-film 'The Monkey' met Elijah Wood is al grotendeels klaar

De opnames van de boekverfilming zijn afgerond, maar er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

De opnames van de nieuwste boekverfilming van auteur Stephen King zijn officieel afgerond.

Het boek van King, getiteld 'The Monkey' werd oorspronkelijk gepubliceerd in het tijdschrift Gallery in 1980, voordat het werd herzien en herdrukt in de collectie Skeleton Crew uit 1985.

Speelgoedaapje
De gelijknamige film gaat over tweelingbroers Hal en Bill die het oude speelgoedaapje van hun vader op zolder ontdekken. Na de ontdekking op de zolder, beginnen de mensen om hun heen op gruwelijke manier om het leven. De broers besluiten de aap weg te gooien en verder te gaan met hun leven.

Maar wanneer jaren later de mysterieuze sterfgevallen opnieuw beginnen, moeten de broers zich verenigen om een ??manier te vinden om de aap voorgoed te vernietigen.

Persoonlijke favoriet van Wan
The Monkey is geschreven en geregisseerd door Osgood "Oz" Perkins en geproduceerd door James Wan.



"Stephen King is de peetvader van het horrorgenre", vertelde Wan over het project. "Hij had een enorme invloed op mij als kind en gedurende mijn hele carrière en het is altijd een droom geweest om een ??van zijn verhalen tot leven te helpen brengen. 'The Monkey' is een persoonlijke favoriet.".

Nog meer nieuws
Naast Theo James is bekendgemaakt dat Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O'Brien, Rohan Campbell en Sarah Levy ook een rol in de horrorfilm spelen. Wat nog niet bekend is, is waar en wanneer de horrorfilm te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair