Komen er na de reboot meer 'Hellraiser'-films?

Komen er na de reboot meer 'Hellraiser'-films?

Een producent van de laatste film laat weten hoe de toekomst van de franchise eruitziet.

De reboot van Hellraiser werd in 2022 in Amerika op Hulu geplaatst en kon rekenen op een goede ontvangst bij zowel critici als publiek. Maar kunnen we ook snel een vervolg verwachten?

Je zou meteen denken van wel, want ook de originele film kon rekenen op meerdere sequels (met wisselende kwaliteit). Een van de producenten heeft nu gedeeld wat we kunnen verwachten van de franchise in de toekomst.

Succesvolle reboots
Comicbook sprak onlangs met Keith Levine, producent van Hellraiser en de binnenkort te verschijnen franchise-reboot The First Omen.

Levine was duidelijk enthousiast over de reboot en heeft dan ook goed nieuws voor de vele fans van de beroemde horror-franchise.

Ambitieuze sequel
Aldus Levine: "Ja, we proberen een vervolg te maken en hebben er gesprekken over gevoerd. Ik kan niks zeggen over de status van die gesprekken, maar regisseur David Bruckner is bij die gesprekken betrokken.



We hebben veel tijd en energie in de nieuwe versie van die wereld gestopt. Er is veel tijd en liefde besteed aan het ontwerp van de Cenobites, en daar hebben we veel van geleerd."

Meer horror
De producent vervolgde met: "We gaan al die kennis gebruiken om een nog gekkere film maken dan de eerste. We werken er hard aan en hebben hopelijk snel nieuws voor jullie."



Hellraiser is in Nederland te streamen via SkyShowtime.

NieuwsFilm

meest populair