Netflix presenteert duistere waargebeurde film 'Cleveland Abduction'

Netflix presenteert duistere waargebeurde film 'Cleveland Abduction'

Deze televisiefilm over de ontvoering van drie vrouwen maakte eerder indruk veel indruk op het platform.

Netflix heeft dit paasweekend een film terug toegevoegd aan zijn catalogus die een aantal jaar geleden enorm populair was op het platform: Cleveland Abduction. Deze vertelt het heftige waargebeurde verhaal van drie vrouwen die ontvoerd werden door Ariel Castro.

De film maakte eerder in 2022 een enorme impact op de streamingdienst en werd sterk bekeken. Dat komt mede omdat films, documentaires en series gebaseerd op waargebeurde zaken het bijna altijd goed doen in Nederland.

De zaak
In Cleveland Abduction speelt Taryn Manning (Tiffany 'Pennsatucky' Doggett uit Orange is the New Black) de rol van Michelle Knight, op wiens memoires deze is gebaseerd. Knight werd samen met Gina DeJesus en Amanda Berry vastgehouden door Castro.

De drie vrouwen zitten jarenlang opgesloten in de meest afschuwelijke omstandigheden. Toch geven ze de moed niet op en proberen ze te overleven en ontsnappen.

Netflix
Deze indrukwekkende crime-thriller kun je vanaf nu dus bekijken op Netflix. De film is geregiseerd door Alex Kalymnios. Actrices Katie Sarife en Samantha Droke spelen respectievelijk DeJesus en Berry.


Cleveland Abduction nog niet gezien en nu interesse gekregen? Je kunt de film eventueel hier direct bekijken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair