Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

De nodige pareltjes zijn nog maar enkele weken beschikbaar dus wees er snel bij!

Netflix is dé grote streamingdienst en dit willen ze blijven ook. De streaminggigant voegt dan ook elke maand weer de nodige films en series toe, maar om hier plaats voor te maken verdwijnt ook veel moois. De beste films die alleen nog deze maand online staan zetten we daarom hieronder nog even op een rijtje.

Voornamelijk richting het einde van deze maand zullen er veel toppers verwijderd worden. Mocht je nog wat vrije tijd hebben en op zoek zijn naar een goede film, dan zijn deze drie hieronder wel aanraders.

A Quiet Place Part II
Het vervolg op dé horror-hit uit 2018, dat geregisseerd werd door John Krasinski. Hij kruipt opnieuw achter de camera. Na de gebeurtenissen van het eerste deel, moeten de overgebleven gezinsleden de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien.


Terwijl ze in stilte proberen te overleven op onbekend terrein, ontdekken ze dat de geluidgevoelige monsters niet het enige gevaar vormen. De sequel, die eveneens sterk onthaald werd, staat op Netflix tot 26 april.

Snatch
In de ogen van de nodige cinefielen misschien wel de beste film van Guy Ritchie. De film vertelt het verhaal van de bokspromotor Turkish en zijn kompaan Tommy. Zij krijgen het behoorlijk lastig wanneer een beruchte gangster hen van oplichterij verdenkt.


Wanneer een van hun topboksers door vreemde omstandigheden wordt afgetroefd door een jonge, onverstaanbare zigeuner raken ze nog meer in de problemen. Dan zien ze in dat deze zigeuner misschien wel eens hun nieuwe kampioen zou kunnen worden. Dit pareltje is beschikbaar tot 29 april.

Catch Me If You Can
Net zoals zijn 'bovenbuur' is ook deze film op Netflix te zien tot en met 29 april. Deze topper werd gemaakt door Steven Spielberg, die twee van Hollywoods beste acteurs wist te strikken voor de hoofdrollen: Tom Hanks en Leonardo DiCaprio.


Laatstgenoemde kruipt in de huid van de jonge Frank Abagnale, die wordt gezocht voor oplichting. Hij heeft namelijk voor miljoenen dollars aan valse cheques ingewisseld. Om uit de handen van de FBI te blijven, vermomt hij zich op allerlei manieren.

Meer
Daar blijft het niet bij. Andere films die je deze maand eigenlijk nog even moet kijken zijn The Woman King (11 april), Legends of the Fall, Hellboy, The Taking of Pellham 123, Unbroken (13 april) en Coach Carter (29 april).

NieuwsFilm

meest populair