3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds vorig jaar de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

She Said (2022)
Regie: Maria Schrader | Cast: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, e.a. | Kijk direct
Megan Twohey en Jodi Kantor werken voor de New York Times. Deze journalisten doen onderzoek naar de succesvolle en machtige Hollywoodproducent Harvey Weinstein. In hun artikel leggen ze tientallen jaren van beschuldigingen van seksueel misbruik tegen hem bloot. Hun speurwerk en publicatie zouden uiteindelijk de opkomst van #MeToo inluiden.



Ticket to Paradise (2022)
Regie: Ol Parker | Cast: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, e.a.
De pas afgestudeerde Lily vertrekt voor een korte trip naar Bali. Daar verandert ze van gedachte wanneer ze de man van haar dromen ontmoet en ten huwelijk wordt gevraagd. Haar gescheiden ouders schrikken zich een hoedje wanneer ze dit horen. Ze vertrekken met spoed naar Bali waar ze dezelfde missie hebben: hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit gedaan hebben.



Pearl (2022)
Regie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en onderdrukkingen met elkaar botsen.



NieuwsFilm

meest populair