Zoe Saldana zegt dat Marvel fout begaat als ze niet meer 'Guardians of the Galaxy'-films maken

Zoe Saldana zegt dat Marvel fout begaat als ze niet meer 'Guardians of the Galaxy'-films maken

Ondanks het feit dat de actrice niet terugkeert, wil ze wel meer zien.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker wel dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 de trilogie van James Gunn afrondt. Zoe Saldana, die in alle films te zien is als Gamora, hoopt echter dat het hier niet bij blijft.

Saldana, eveneens bekend van andere wereldberoemde franchises als Avatar en Star Trek, liet weten dat de derde Guardians-film haar laatste zou zijn, net zoals voor Dave Baustista's Drax. Saldana is wel van mening dat Marvel door zou moeten gaan met de franchise.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de actrice zich erover uit: "Ik denk dat ik nooit meer in de huid zal kruipen van Gamora, maar ik denk niet dat we Gamora nooit meer zullen zien. Ik zou het zelf gigantisch jammer vinden als Marvel nooit meer een 'Guardians'-film zou maken".

"Het is en blijft een geliefde groep van 'misfits'. Het was een geweldig avontuur en met James Gunn achter het stuur hebben we iets speciaals weten te leveren. Het heeft het superheldengenre ook een boost gegeven".

Meer
Saldana vindt dan ook dat Marvel hiermee zou moeten doorgaan, ook al moeten dan nieuwkomers het stokje overnemen van de oude bekende gezichten: "Als er meer 'Guardians'-avonturen aankomen ben ik de eerste die een kaartje zal kopen om dit te vieren!"NieuwsFilm

meest populair