Nieuwe teaser trailer van de Disney+ zomerblockbuster 'Descendants: The Rise of Red'

Nieuwe teaser trailer van de Disney+ zomerblockbuster 'Descendants: The Rise of Red'

Alweer krijgen we een clip te zien, dus de officiële trailer zal wel snel volgen.

Begin deze maand verscheen de teaser trailer van Descendants: The Rise of Red. Nu komt Disney met een nieuwe teaser, die hieronder te zien is.

'Het Huis van de Muis' brengt elk jaar weer de nodige films en series uit op hun streamingdienst, Disney+. Een van de grootste projecten van dit jaar is Descendants: The Rise of Red, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Kylia Cantrall en Malia Baker.

Rolverdeling
Laatstgenoemde zal te zien zijn als de voorbeeldige Chloe Charming, de dochter van Assepoester en de Prins Charming uit het bekende sprookje. Cantrall kruipt in de huid van Red, de dochter van de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland. In tegenstelling tot Chloe, is Red meer een herrieschopper.

Dat wordt ook duidelijk in de nieuwe teaser van de fantasiefilm. Toch zullen de twee moeten samenwerken om een ramp te voorkomen. De officiële trailer zal waarschijnlijk niet meer lang op zich laten wachten. The Rise of Red komt namelijk deze zomer uit, dus we hoeven hier nog maar enkele maanden op te wachten.

Nieuw hoofdstuk
De regisseuse van de blockbuster is Jennifer Phang, bekend van Half-Life en Advantageous. Dit wordt de vierde film in de Descendants-reeks, maar deze is wel anders dan zijn voorgangers. Het gaat deze keer namelijk om een spin-off. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.NieuwsFilm

meest populair