'Boy Kills World' Red-Band trailer: knettergekke actie met Bill Skarsgård en Famke Janssen

'Boy Kills World' Red-Band trailer: knettergekke actie met Bill Skarsgård en Famke Janssen

Skarsgård is de hoofdrolspeler, maar ook de Nederlandse actrice speelt een uiterst belangrijke rol.

Acteur Bill Skarsgård heeft al de nodige excentrieke personages gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Pennywise the Clown in het IT-tweeluik of de Marquis in John Wick 4. Nu zet hij weer een knettergek personage neer en dan wel in Boy Kills World.

In deze keiharde actiefilm is Skarsgård te zien als Boy, een doofstomme jongeman met een levendige fantasie. Nadat zijn familie op brute wijze wordt vermoord, vlucht Boy de jungle in. Daar komt hij een mysterieuze sjamaan tegen.

Wraak
Laatstgenoemde besluit Boy te gaan trainen. De sjamaan leert Boy om te gaan met zijn gevoelens en zijn kinderlijke fantasieën te onderdrukken, zodat hij een instrument van de dood kan worden. In de onderstaande trailer lijkt dat toch wel zeker het geval te zijn.

Skarsgård is niet de enige grote naam in deze blockbuster. Niemand minder dan onze eigen Famke Janssen (o.a. bekend van diverse X-Men-films) speelt Hilda Van Der Koy, de grote schurk van de film.

Trailer
De regisseur van de film is Moritz Mohr, maar ook Sam Raimi werkt mee aan het project. De Vice President van Lionsgate, Lauren Bixby, zegt dan ons iets heel gaafs staat te wachten: "Dit wordt echt knettergek!" Onderstaande trailer geeft aan dat Bixby zeker niet liegt.NieuwsFilm

meest populair