Onder de indruk van 'Split' op Netflix? Dan mag je deze 3 angstaanjagende thrillers niet missen

Onder de indruk van 'Split' op Netflix? Dan mag je deze 3 angstaanjagende thrillers niet missen

Drie steengoede thrillers op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix staat de mysterieuze thriller Split uit 2016, met in de hoofdrol X-Men acteur, James McAvoy. Met een Rotten Tomatoes-score van 78 procent deed de film het goed bij de critici.

Het publiek kon zich ook prima vermaken met de film en gaf de film een 79 procent op Rotten Tomatoes. Hieronder drie films die je mogelijk ook goed vindt als je hebt genoten van Split.

Glass

Regie: M. Night Shyamalan | Hoofdrollen: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson | Kijk nuNa het einde van Split, zien we in Glass dat Dunn achter het bovenmenselijke figuur The Beast aangaat in een reeks escalerende confrontaties, terwijl de schaduwachtige aanwezigheid van Price op de achtergrond opdoemt, als een man die geheimen van beide mannen kent.

Curve

Regie: Iain Softley | Hoofdrollen: Julianne Hough, Teddy Sears, Madalyn Horcher | Kijk nuEen jonge aanstaande bruid die van een sadistische lifter af probeert te komen, rijdt haar auto van de weg en belandt in een zenuwslopend gevecht om te overleven.

In the Tall Grass

Regie: Vincenzo Natali | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson | Kijk nuTijdens hun tour door Kansas horen een broer en zus een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Ze besluiten het jongetje hulp aan te bieden, maar vinden al snel geen uitweg meer in het hoge gras. Daarnaast blijkt dat er iets kwaadaardigs schuil gaat in het veld.

NieuwsFilm

meest populair