'The Fantastic Four': Julia Garner ('Ozark') wordt vrouwelijke Silver Surfer

'The Fantastic Four': Julia Garner ('Ozark') wordt vrouwelijke Silver Surfer

Het castingnieuws hint naar de uiteindelijke slechterik in de Marvel-film.

Er is een castingupdate voor The Fantastic Four. Actrice Julia Garner, vooral bekend van de serie Ozark op Netflix, gaat in de film spelen. Dat meldt Deadline.

Volgens hun bronnen heeft Garner getekend voor de rol van de Silver Surfer. Het iconische personage uit de stripboeken werd in 2007 al eens gespeeld door Doug Jones/Laurence Fishburne in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

Silver Surfer
Het nieuws is opvallend, omdat de Silver Surfer in de stripboeken doorgaans een man is. Hij is de wetenschapper Norrin Radd, die de Surfer werd om zijn planeet Zenn-La en zijn geliefde Shalla-Bal te redden van het kwaad.

Volgens Deadline zal Garner juist Shalla-Bal spelen. De rollen van het koppel uit de stripboeken worden dus omgedraaid voor de film. Shalla-Bal is zelf ook al eens de Silver Surfer geweest in een alternatief verhaal van Marvel.

Galactus
Het lijkt erop dat hiermee de ultieme slechterik van de film ook is bevestigd. De Silver Surfer is namelijk het hulpje van de kwaadaardige Galactus, voor wie hij planeten uitzoekt om te verorberen. Dit brengt zowel hem als zijn meester in contact met de Fantastic Four.


Er bestond al langer een gerucht dat Galactus de schurk van de film zou zijn. Een acteur is nog niet bekend. Het titulaire viertal zal worden gespeeld door Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach.

NieuwsFilm

meest populair