Zendaya toont zeldzaam kijkje achter de superster Zendaya: "Het is een reset"

Zendaya toont zeldzaam kijkje achter de superster Zendaya: "Het is een reset"

Zendaya is verlegen en introvert, maar schittert in nieuwe films en op red carpets.

Zendaya staat volop in de belangstelling met haar nieuwe films Dune: Part Two en Challengers. De 27-jarige ster blijkt echter ernstig verlegen en introvert in het echt.

In de YouTube-video van Vogue mag een camerateam meelopen met de superster. Het is een zeldzame en unieke kijk achter de superster die Zendaya is. De actrice blijkt alleen zichtbaar moeite te hebben met alle drukte. Gelukkig zegt ze eerlijk: "Ik ben nerveus en ben dan druk. Ik bereid me liever in alle rust voor."

Beroemd teamwerk
Ze werkt al 13 jaar samen met haar prijzen winnende stylist Law Roach. Hun samenwerking leverde al veel bijzondere momenten op red carpets op. En zoals Zendaya zegt: "Alles wat ik leerde over mode kwam door jou. Ik ben jouw meest fanatieke student."

Vogue legt een deel van het werkoverleg omtrent de nieuwe press tour vast. Het is duidelijk dat het thema tennis lifestyle centraal staat. Zendaya is ook even zonder glamoureuze make-up te zien. Ook zonder alle glam ziet zij er bijzonder goed uit.

Zeldzame kijk
Het filmpje biedt een unieke en zeldzame kijk achter de actrice en haar team. Zendaya zegt over de inzet: "We zetten voor de kijkers meteen de juiste toon. Daarom heb ik mijn haar ook geverfd, zodat alles vers en nieuw is. Het is een reset."



NieuwsFilm

meest populair