Rebel Wilson onthult: "Ik moest dik blijven om rollen te scoren en betaald te krijgen"

Rebel Wilson onthult: "Ik moest dik blijven om rollen te scoren en betaald te krijgen"

De actrice kreeg miljoenen om het dikke meisje te spelen, maar toch besloot ze af te vallen.

Het komt wel vaker voor dat een filmtalent een autobiografie uitbrengt waar veel over te doen is. Dat is ook het geval met Rebel Wilsons 'Rebel Rising'. Zo is Sacha Baron Cohen volgens Wilson een gigantische eikel is. Nu deelt de actrice weer een nieuw opvallend verhaal.

Zo heeft Wilson het over de verschillende salarissen die zij kreeg betaald voor diverse films. Toen Wilson in 2011 een rolletje wist te bemachtigen in Bridesmaids kreeg ze hier slechts 3500 dollar voor. Enkele jaren later kon ze veel meer vragen voor Pitch Perfect 3.

Reactie
Toen Wilson voor de derde keer in de huid kroop van Fat Amy kreeg zij maar liefst 10 miljoen dollar betaald. Tijdens een recent interview laat de actrice zich hierover uit: "Universal Studios zijn geweldig, maar ze verdienen ook goud geld met de 'Pitch Perfect'-films".

"Ze zeiden dat ik 9 miljoen zou krijgen voor het derde deel. Ik zei: 'Dat is heel mooi, maar ik wil 10 miljoen'. Het is niet makkelijk om daarvoor te vragen. Ik denk dat veel vrouwen het hier niet over durven te hebben, terwijl mannen makkelijker vragen voor meer geld".

Gewicht
Hoewel Wilson een grote naam werd dankzij de Pitch Perfect-films, liet ze weten dat ze niet mocht afvallen: "Voor de 'Pitch Perfect'-franchise mocht ik niet veel afvallen of bijkomen. Dit was zelfs opgenomen in mijn contract".


"Zo veel studio's boden mij vervolgens films aan waar ik het grappige dikke meisje moest spelen. Toen ik uiteindelijk toch besloot af te gaan vallen werd me dit niet door iedereen in dank afgenomen. In mijn boek ga ik hier in detail op in, dus als je er meer over wil weten moet je het lezen!"

NieuwsFilm

meest populair