3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Life (2017)
Regie: Daniel Espinosa | Cast: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, e.a. | Te zien op: Netflix
De zes bemanningsleden van het International Space Station staan op het punt om een van de belangrijkste ontdekkingen ooit te doen: buitenaards leven op Mars. Wanneer de astronauten hun onderzoek beginnen te doen, blijken hun methodes onbedoelde gevolgen te hebben. De levensvorm blijkt intelligenter dan gedacht en zich razendsnel te kunnen ontwikkelen. Hierdoor moeten de bemanningsleden al snel vrezen voor hun leven.



Donnie Darko (2001)
Regie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
Donnie, een slimme en charmante tiener, krijgt regelmatig bezoek van Frank, een monsterlijk reuzenkonijn dat alleen hij kan zien. Op een avond fluistert Frank hem toe dat het einde van de wereld nabij is. Hij krijgt ook instructies. Zo moet Donnie van hem de school onder water zetten. Zijn familie en naaste omgeving proberen tegengas te bieden, maar die ziet hij als zijn minste problemen.



The Babysitter (2017)
Regie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Te zien op: Netflix
De twaalfjarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn oppas Bee. Op een avond besluit hij op te blijven om stiekem naar haar te kunnen gluren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Cole ontdekt namelijk dat Bee lid is van een sekte en andere leden heeft uitgenodigd in zijn huis. Wanneer zij Cole ontdekken, moet hij vechten voor zijn leven.



NieuwsFilm

meest populair