Kirsten Dunst legt uit waarom zij niet te zien was in 'Spider-Man: No Way Home'

Kirsten Dunst legt uit waarom zij niet te zien was in 'Spider-Man: No Way Home'

De actrice zegt dat zij simpelweg niet voor de blockbuster gevraagd werd.

In Spider-Man: No Way Home zitten behoorlijk wat superhelden en schurken. De hoofdrol mag dan wel zijn weggelegd voor Tom Holland, talloze andere bekende acteurs zijn eveneens in de film te zien. Een wereldberoemde actrice ontbrak echter.

Hollands Spider-Man staat er niet alleen voor, aangezien hij wordt bijgestaan door de voormalige Spider-Man-acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield. Ook duiken de nodige oude slechteriken op. Kirsten Dunst, die MJ speelde in de originele trilogie van Sam Raimi, was echter niet van de partij.

Niet gevraagd
De nodige filmfanaten dachten dat Dunst hier niet veel zin in had, maar nu blijkt dat de actrice niet eens voor de blockbuster werd gevraagd. Tijdens een recent interview laat zij zich hierover uit: "Nee, ik werd niet gevraagd voor 'No Way Home'. Ik had het anders graag gedaan".

Fans van de actrice vinden dit jammer. Vorige maand liet Dunst nog weten dat ze maar wat graag terug zou keren voor een nieuwe Spider-Man-film of zelfs een volledig nieuwe superheldenfilm, maar dan wel voornamelijk voor het salarisstrookje dat hierbij komt kijken.

Spider-Man 4
Misschien komt haar wens nog wel uit. Aangezien de rollen van Maguire en Garfield erg goed onthaald werden in No Way Home, willen veel cinefielen de acteurs zien terugkeren. Er doet nu dan ook een gerucht de ronde dat het misschien alsnog komt van Raimi's Spider-Man 4.



NieuwsFilm

meest populair