De "live-action Pixar-film" 'IF (Imaginary Friends)' verschijnt op deze dag in de bioscopen

De "live-action Pixar-film" 'IF (Imaginary Friends)' verschijnt op deze dag in de bioscopen

'IF' is geschreven en geregisseerd door John Krasinski, die de film ook produceerde en meespeelt in de film.

Met het hele gezin naar de bioscoop gaan is altijd leuk en zeker als er een leuke film te zien is. Volgende maand komt de nieuwe film IF uit, wat staat voor Imaginary Friends. De film is geschreven en geregisseerd door John Krasinski, die de film beschrijft als een live-action Pixar-film.

Krasinski heeft de film ook geproduceerd samen met Ryan Reynolds, die meespeelt in de film en Krasinski speelt zelf ook mee in de film naast Cailey Fleming, Fiona Shaw, Alan Kim, Liza Colón-Zayas en Bobby Moynihan.

Verhaal
IF zit vol Imaginary Friends oftewel denkbeeldige vrienden. Die worden ingesproken door heel wat grote acteurs. Zo zijn onder andere Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Maya Rudolph, Emily Blunt, Matt Damon en Steve Carell te horen in de film.

In IF volgen we een jong meisje genaamd Bea (Fleming), dat ontdekt dat ze de denkbeeldige vrienden van mensen, kortweg "IFs" genoemd, kan zien. Die zijn achtergelaten door de kinderen die ze hebben geholpen. Bea ontdekt vervolgens dat haar buurman, enkel bekend als The Man Upstairs (Reynolds), dezelfde gave heeft. Samen proberen ze de vergeten fantasievriendjes te redden door ze weer samen te brengen met kinderen.

The Office-reünie
De film herenigt Krasinski en Carell, die allebei te zien waren in The Office. In een interview met ET, die werd gedaan voor ze begonnen met het filmen van IF, uitte Carell zijn opwinding voor zijn hereniging met zijn The Office-collega. De acteur keek uit naar de kans om weer met Krasinski te werken.


Hij zei toen: "Nou, ik ben nog niet begonnen met werken aan de film met hem, maar ik kan niet wachten. Ik verwacht gewoon vreugde en plezier. Ik bedoel, hij is de beste, en hij is een geweldige regisseur. Ik zal hem laten werken. Ik kan een van die kritische acteurs zijn die het niet altijd eens zijn of die niet uit hun trailer willen komen. Je denkt dat je iemand hebt ingehuurd die een vriend is, maar je hebt het mis!"

In de bioscoop
Zin in een bioscoopuitstap met het hele gezin? IF is vanaf 16 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair