Eerste blik op 'The Bride': Christian Bale is een punk Frankenstein

Eerste blik op 'The Bride': Christian Bale is een punk Frankenstein

Eerste foto vrijgegeven van Christian Bale als Frankenstein, naast Jessie Buckley voor 'The Bride'.

Er is een eerste bijzondere foto onthuld van Oscar-winnaar Christian Bale als het iconische horrormonster Frankenstein's monster. Naast Bale zien we Jessie Buckly (I'm Thinking of Ending Things) op de foto voor The Bride, de film die wordt geregisseerd door Maggie (Jake's zus) Gyllenhaal.

The Bride gaat om de eenzame Frankenstein die de hulp inroept van Dr. Euphronius. Het experiment leidt tot een onverwachte bruid, wat een ontvlambare romance, politie-aandacht en sociale opschudding veroorzaakt.

Sterrencast
De nieuwe film die zich afspeelt in het Chicago van de jaren 30 en heeft naast Bale en Buckley een sterrencast verder die bestaat uit Annette Bening (American Beauty), Penelope Cruz (Ferrari) en Peter Sarsgaard (Green Lantern).

Volgens Sarsgaard is The Bride een "grote, romantische, diep romantische, wilde, punk monsterfilm" . Dus we kunnen een heel andere versie verwachten dan die van Bella Bexter uit Poor Things.

Foto's
Frankenstein-fans kunnen sowieso hun geluk niet op: Guillermo del Toro is ook bezig met zijn remake van de horrorklassieker. In zijn versie speelt Oscar Isaac als gekke wetenschapper en Jacob Elordi als het Monster.


The Bride gaat op 3 oktober 2025 in première. Bekijk hierboven de eerste, exclusieve foto's die gedeeld werden door de regisseuse, die eerder verantwoordelijk was voor het Netflix-drama The Lost Daughter uit 2021.

NieuwsFilm

meest populair