Guillermo Del Toro en zijn indrukwekkende 'Frankenstein'-cast verzameld op foto

Guillermo Del Toro en zijn indrukwekkende 'Frankenstein'-cast verzameld op foto

De belangrijkste acteur van het hele ensemble ontbreekt echter op het kiekje...

Het is altijd weer gewaagd als een regisseur zich gaat wagen aan een remake van een beroemde horrorklassieker. Maar als die regisseur Guillermo Del Toro is, weet je voor 99% zeker dat het wel snor zit.

Zo gaat Del Toro aan de slag met het monster van Frankenstein en voor dit project heeft hij alvast een indrukwekkende cast weten te strikken.

Op één iemand na
Zo wordt het monster gespeeld door Jacob Elordi (die onlangs Andrew Garfield verving) en Oscar Isaac wordt Doctor Viktor Frankenstein. Christoph Waltz, Mia Goth en Charles Dance completeren de club.

Voorafgaand aan de opnames is er een foto opgedoken via Instagram waarop iedereen (behalve helaas Elordi) poseert met medewerkers van een Thais restaurant. Je kunt deze uiteraard hieronder bekijken!

Grote schoenen om te vullen
Hoewel Mary Shelley's iconische gotische roman uit 1818 al talloze keren is verfilmd, blijft de 1931-versie met Boris Karloff het beroemdst. De populariteit van Elordi steeg na zijn hoofdrol in Saltburn en het vertolken van Elvis in Priscilla. Of hij Karloff gaat overtreffen, valt nog te bezien.



NieuwsFilm

meest populair