Margot Robbie en Olivia Wilde samen in nieuwe superheldenfilm 'Avengelyne'

Margot Robbie en Olivia Wilde samen in nieuwe superheldenfilm 'Avengelyne'

Zal Robbie na het spelen van Harley Quinn nu in de huid kruipen van een superheldin?

Margot Robbie is een van de bekendste gezichten in Hollywood, maar ook actrice/regisseuse Olivia Wilde is een grote naam in de filmwereld. Zij gaan nu samenwerken aan Avengelyne.

Avengelyne is een superheldin die bedacht werd door artiest Rob Liefeld (eveneens bekend van Deadpool). Het gaat hier om een engel, die het opneemt tegen monsters en demonen. Zij is echter niet meer welkom in de hemel en wordt teruggestuurd naar de aarde.

Missie
Ze lijkt dan misschien wel niet meer op een engel, maar beschikt heeft wel nog over haar superkrachten behouden. Sommige mensen komen achter haar bestaan en proberen haar te vangen, aangezien haar bloed gebruikt kan worden om een superwapen van te maken.

Tegelijkertijd zet Avengelyne zich in voor de mensheid. Zo neemt ze het op tegen duistere figuren en probeert ze de aanstaande Armageddon te voorkomen.

Team
Robbie zal optreden als producent, terwijl Wilde de regie voor haar rekening zal nemen. Het is vooralsnog onduidelijk of een van de twee vrouwen ook de hoofdrol op zich zal nemen, of dat ze hiervoor op zoek gaan naar een andere actrice. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair