Regisseuse 'The First Omen' heeft nu al ideeën voor meerdere sequels

Regisseuse 'The First Omen' heeft nu al ideeën voor meerdere sequels

Het hoofd van Arkasha Stevenson barst uit elkaar met allerlei verhalen...

Volgende week wordt The First Omen in de Nederlandse bioscoop uitgebracht, een prequel die zich direct voor de gruwelijke gebeurtenissen van horrorklassieker The Omen (1976) afspeelt.

Maar hoewel dit deel dus rechtstreeks naar het origineel leidt, betekent dat niet dat er geen ruimte is voor nóg een vervolg ertussenin, vooral gezien het feit dat de titel al vroeg lovende kritieken kreeg van critici.

Veelbelovend antwoord
'ComicBook' had onlangs de kans om te praten met regisseuse Arkasha Stevenson en zij sprak haar hoop uit voor toekomstige projecten:

"Oh nou, wat echt leuk is, dat hier de grote vraag is waar Damien vandaan komt. Deze film geeft daar antwoord op, maar dan duiken er andere vragen op en ik heb het gevoel dat ik dat voor mezelf zou kunnen houden, terug in de tijd te gaan en te leren hoe het allemaal begon, waar de jakhals vandaan kwam. Het is gaaf om zo in beide richtingen te denken".

Vanaf 11 april op het witte doek
Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om te leven in dienst van de kerk, ontdekt ze een duisternis waardoor ze haar eigen geloof in twijfel trekt en een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het vleesgeworden kwaad tot stand te brengen.



NieuwsFilm

meest populair