Nu al de eerste tegenslag voor het nieuwe DC van James Gunn?

Nu al de eerste tegenslag voor het nieuwe DC van James Gunn?

Het zou kunnen dat James Mangold vanwege zijn overvolle agenda vertrekt.

Toen James Gunn samen met Peter Safran DC overnam vonden er de nodige veranderingen plaats. Veel grote namen vertrokken en werden vervangen door andere filmtalenten. Regisseur James Mangold hoort bij dat laatste groepje, maar gooit zijn drukke agenda nu roet in het eten?

Mangold, bekend van blockbusters als Logan en Ford v Ferrari, werd namelijk aangetrokken door Gunn om een live-action film van Swamp Thing te maken. Mangold zal normaalgesproken niet alleen het verhaal schrijven maar ook de regie voor zijn rekening nemen.

Star Wars
Een probleempje: Mangold werkt namelijk ook aan een Star Wars-film, genaamd Dawn of the Jedi. Hoewel dit nieuwe hoofdstuk in 'a galaxy far, far away' nog geen releasedatum heeft, doet nu het gerucht de ronde dat Mangold hier eerst mee aan de slag zal gaan.

De regisseur zit sowieso niet stil. Hij is op dit moment nog bezig met zijn Bob Dylan-biopic, genaamd A Complete Unknown. Hierin zal Timothée Chalamet te zien zijn als de wereldberoemde zanger, al duikt misschien ook wel Elvis hierin op.

Vertraging
Het is vooralsnog niet helemaal duidelijk wat er nu met Swamp Thing staat te gebeuren. Als het bovenstaande verhaal klopt, zal de DC-blockbuster nog vele jaren op zich laten wachten, maar de vraag is of DC dat liever niet anders ziet.


Eerder liet Gunn al weten dat hij en zijn team de tijd willen nemen om het nieuwe DC goed in elkaar te zetten. Zo zijn al de nodige films en series aangekondigd, die eveneens nog geen definitieve releasedatum hebben. De toekomst zal uitwijzen of alle projecten succesvol worden voltooid.

NieuwsFilm

meest populair