Cameron Diaz en schoonzus Nicole Richie delen meer dan ooit tevoren

Cameron Diaz en schoonzus Nicole Richie delen meer dan ooit tevoren

Cameron Diaz is opnieuw moeder geworden terwijl Nicole Richie haar familie nu meer deelt.

Cameron Diaz is opnieuw moeder geworden. En waar ze alles nog even privé houdt, doet haar schoonzusje Nicole Richie dat niet meer.

Nicole Richie is getrouwd met muzikant Joel Madden, terwijl Cameron Diaz getrouwd is met zijn tweelingbroer Benji Madden. Daar houdt hun verwantschap niet op. Nicole en Cameron delen namelijk nog meer overeenkomsten.

Veel gemeen
Nicole was heel vroeger te zien op televisie. En nu is zij weer te zien in de remake van Don't Tell Mom the Babysitter's Dead. Cameron was vroeger ook te zien in films en pakte recent een nieuwe filmrol naast Jamie Foxx op.

Cameron schermt haar jonge dochter en zoon af van de pers. Nicole deed dat ook voorheen. Haar dochter Harlow (16) en zoon Sparrow (14) verschenen voor het eerst op een red carpet. Nicole genoot zichtbaar met haar familie bij de première van haar film, zoals hier te zien is bij People.

Eigenwijze namen
Cameron en Benji begonnen net als Nicole en Joel met een dochtertje. Ook kozen ze voor een eigenwijze naam voor hun dochter (5) met de naam Raddix. Hun pasgeboren zoontje heet Cardinal, een vogeltje net als Sparrow. Veel is toeval, maar opvallend is het wel. In de YouTube-video van Entertainment Tonight volgt meer.



NieuwsFilm

meest populair