3 goede films op HBO Max die je niet mag missen

3 goede films op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het aanbod van deze populaire streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Arthur Fleck, een komediant uit Gotham, lijdt aan een syndroom waarbij hij in oncontroleerbare lachbuien uitbarst. Wanneer hij door bezuinigingen zijn medicijnen verliest, gaat het al snel bergafwaarts met hem. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden en neemt hij wraak op iedereen die hem ooit in het leven heeft gekweld.



Elvis (2022)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Tom Parker alias de Colonel, de manager van Elvis Presley, blikt terug op zijn samenwerking met de legendarische zanger. Van het moment waarop hij de knappe knul met vetkuif ontdekte tot de eindeloze reeks hoteloptredens in Las Vegas die de artiest uiteindelijk fataal werden. Het leven van Presley kende vele hoogte- en dieptepunten.



The Wizard of Oz (1939)
Regie: Victor Fleming | Cast: Judy Garland, Margaret Hamilton, Frank Morgan, e.a. | Kijk direct
Dorothy Gale, een boerenmeisje uit Kansas, wordt samen met haar hondje Toto door een tornado meegevoerd naar de magische wereld van Oz. Om ooit nog terug te kunnen keren naar huis, moet een pad van gele stenen volgen naar de Tovenaar van Oz. Onderweg komt ze allerlei nieuwe kameraden tegen. De groep wordt echter gedwarsboomd door een wraakzuchtige slechte heks.



NieuwsFilm

meest populair