Is dit de nieuwe film van David Fincher, regisseur van 'Se7en' en 'The Killer'?

Is dit de nieuwe film van David Fincher, regisseur van 'Se7en' en 'The Killer'?

Al bijna 10 jaar geleden werd dit project voor de eerste keer genoemd, maar nu lijkt het er echt van te gaan komen.

Afgelopen week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Seven, een van David Finchers beste films. De regisseur heeft echter nog heel veel moois gemaakt en lijkt nu zijn volgende project gevonden te hebben.

Fincher, eveneens bekend van Fight Club en de Netflix-serie Mindhunter, heeft al diverse pareltjes geleverd. Zijn laatste prent, The Killer, maakte hij voor Netflix. Nu gaat hij weer aan de slag met een nieuwe film.

Wat te verwachten
Het lijkt hier te gaan om een remake van Strangers on a Train. Hier werd al in 2015 over gesproken. Fincher zou hiervoor opnieuw samenwerken met zijn Gone Girl-ster Ben Affleck en de schrijver van deze film, Gillian Flynn.

In Strangers on a Train volgen we de tennisster Guy Haines die in scheiding ligt. Tijdens een treinrit komt hij de vreemde Bruno Anthony tegen. De twee knopen een gesprek aan en komen erachter dat ze allebei iemand om het leven willen brengen.

Plan
De twee besluiten van slachtoffers te wisselen. Haines zit het allemaal als een grap, maar Anthony neemt het allemaal zeer serieus. Wat volgt gaat verder dan Haines voor mogelijk had kunnen houden...


Lange tijd was het stil rondom de moderne versie van Fincher, maar nu lijkt hij hier toch weer werk van te gaan maken. Fincher zit sowieso niet stil. Ook gaat hij werken aan een Squid Game-remake voor Netflix en treedt hij als schrijver op voor de Chinatown prequel serie.

NieuwsFilm

meest populair