'Fantastic Four'-ster kroop al bijna in de huid van deze wereldberoemde superheld

'Fantastic Four'-ster kroop al bijna in de huid van deze wereldberoemde superheld

Joseph Quinn is echter trots op zijn rol als Human Torch in de aanstaande Marvel-blockbuster.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat meerdere acteurs strijden voor een belangrijke rol. Natuurlijk geldt dat ook voor Spider-Man. Joseph Quinn kwam behoorlijk dichtbij bij het spelen van de superheld, maar hij moest toch zijn meerdere erkennen in Tom Holland.

Quinn werd wereldberoemd na zijn rol in Stranger Things. Sindsdien wordt hij voor meer films en series gevraagd. Onlangs heeft hij zijn handtekening gezet onder wat nu de grootste rol van zijn carrière is, aangezien hij te zien zal zijn als Johnny Storm/Human Torch in de nieuwe The Fantastic Four-reboot.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de acteur weten hoe blij hij is dat hij deze keer wel een rol heeft weten te scoren in het MCU: "Het is krankzinnig. Ik kijk hier echt heel erg naar uit. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik deel uitmaak van dit ongelofelijke team".

"Toen ik de eerste keer trof met regisseur Matt Shakman en hij het erover had was het voor mij een makkelijke beslissing. Ik wist toen al meteen dat ik voor het project wilde tekenen". De filmmaker liet zich eerder ook al uit over zijn blockbuster.

Wat te verwachten
Zo begint Shakman: "Ik zou graag meer met jullie delen, maar dat mag en kan niet. Alles wat ik kan zeggen is dat dit iets unieks wordt. Wat wij gaan laten zien is anders dan alle andere Marvel-films".



NieuwsFilm

meest populair