Nicolas Cage is terug! 'Arcadian' scoort (bijna) 100% op Rotten Tomatoes

Nicolas Cage is terug! 'Arcadian' scoort (bijna) 100% op Rotten Tomatoes

En we gunnen hem het succes ook weer van harte na al die jaren...

De comeback van Nicolas Cage, die eerder al werd ingezet met Pig, The Unbearable Weight of Massive Talent en Dream Scenario lijkt definitief bekroond te worden dankzij zijn nieuwste titel Arcadian.

De post-apocalyptische monsterthriller verschijnt deze week in de States en zal nog voor eind dit jaar beschikbaar zijn voor streaming op Shudder.

Certified Fresh
Zoals gebruikelijk, stromen de eerste recensies binnen op de beruchte beoordelingswebsite 'Rotten Tomatoes' en deze laten iets zien wat we de afgelopen jaren niet vaak meer zagen bij de projecten van Cage.

Na 35 reviews staat Arcadian namelijk op een waanzinnige 95%. Wellicht zakt die score nog wat naarmate meer critici zich melden, maar het moge duidelijk zijn dat Cage eindelijk weer eens een dikke kraker aflevert.

Verhaal
De acteur speelt de rol van Paul, die samenwoont met zijn zonen Joseph (Jaeden Martell) en Thomas (Maxwell Jenkins). 's Nachts verschuilen ze zich voor angstaanjagende entiteiten die buiten ronddolen en op hen jagen.

Maar als Thomas op een dag niet thuiskomt, moet Paul noodgedwongen op een aangrijpend avontuur gaan, weg van de veiligheid van hun boerderij, om zo zijn gezin te kunnen beschermen tegen de wezens.NieuwsFilm

meest populair