Trailer 'Joker: Folie à Deux': Phoenix en Gaga op muzikaal oorlogspad

Trailer 'Joker: Folie à Deux': Phoenix en Gaga op muzikaal oorlogspad

Het ongeduldige aftellen naar de herfst is bij deze begonnen...

Na de eerdere teaser gisteravond heeft Warner Bros. Pictures nu eindelijk een eerste trailer online geplaatst voor Joker: Folie à Deux, het langverwachte vervolg op de miljardenhit Joker uit 2019.

Uiteraard keert Joaquin Phoenix terug als het alter-ego van Arthur Fleck, maar hij is deze keer niet alleen en krijgt hulp van niemand minder dan Lady Gaga als Harley Quinn, inclusief haar prachtige gouden keeltje.

Muziek en veel chaos
De beelden laten vooral zien wat het 'musical'-aspect van Todd Philips' film inhoudt tussen al het geweld dat wederom niet ontbreekt en het laatste shot wordt al bestempeld als een cinematografisch hoogtepunt!

Één ding lijkt in elk geval nu wel duidelijk, dit wordt iets compleet anders dan wat we de afgelopen jaren voorgeschoteld hebben gekregen en gaat verhaaltechnisch dieper in op de bijzondere relatie tussen Joker en Harley in tegenstelling tot wat bijvoorbeeld Suicide Squad (2016) deed.

Vanaf oktober in de bioscoop
Daarnaast bevestigt IMDb de aanwezigheid van een ander bekend gezicht, namelijk Sophie Dumond gespeeld door Zazie Beetz. Nieuwe rollen zijn er onder andere voor Steve Coogan, Brendan Gleeson en Catherine Keener.NieuwsFilm

meest populair