Spectaculaire beelden uit 'Star Wars Outlaws': de game verschijnt aankomende zomer

Spectaculaire beelden uit 'Star Wars Outlaws': de game verschijnt aankomende zomer

Bereid je voor op de criminele onderwereld van 'a galaxy far, far away...'

Er is een nieuwe trailer uit van Star Wars Outlaws, de aankomende actiegame voor de Playstation 5, Xbox Series X/S, en PC. Deze trailer geeft ons een beter idee van het verhaal van de game.

Star Wars Outlaws werd oorspronkelijk vorig jaar aangekondigd door Ubisoft en wordt gemaakt door Massive Entertainment, de development studio die onlangs nog uitkwam met Avatar: Frontiers of Pandora.

Het verhaal
De game speelt zich af in de periode tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. We zien bekende gezichten zoals Jabba the Hutt en Han Solo van Harrison Ford, die werd bevroren in Carbonite.

We volgen de dief Kay Vess, die in de problemen komt wanneer ze voor de voeten loopt van een grote criminele organisatie in de Outer Rim. Dit zorgt ervoor dat ze op de vlucht moet slaan en een team moet samenstellen om haar veiligheid te garanderen.

Open wereld
De game belooft een actievolle open wereld-ervaring te bieden vol lasergevechten en ruimteschepen. Bekijk de trailer hieronder. Star Wars Outlaws ligt vanaf 30 augustus in de winkel.



NieuwsFilm

meest populair