Hailee Steinfeld scoort grote rol in vampierfilm van 'Black Panther'-regisseur

Hailee Steinfeld scoort grote rol in vampierfilm van 'Black Panther'-regisseur

Michael B. Jordan werkt voor de vijfde keer samen met Ryan Coogler.

We wisten al dat regisseur Ryan Coogler en Michael B. Jordan werken aan een vooralsnog titelloze vampierfilm, maar er worden momenteel ook steeds meer acteurs aan de cast toegevoegd.

Afgelopen week werd al gemeld dat Delroy Lindo zich bij de cast van de film van Warner Bros. Pictures heeft gevoegd, en nu komt daar ook Hailee Steinfeld (Bumblebee, Hawkeye) bij.

Topcast
Daarnaast zien we ook acteurs als Wunmi Mosaku Jayme Lawson en Jack O'Connell in de film, die zich afspeelt in het door racisme geteisterde Amerikaanse Zuiden uit de jaren '60.

Dat wil niet zeggen dat de film extreem serieus wordt. Er zouden namelijk vampiers en bovennatuurlijke tradities betrokken zijn bij het verhaal.

Dubbelrol voor Jordan
Jordan zal naar verluidt de dubbelrol van een tweelingbroer spelen en O'Connell een racistische bad guy. Alle andere rollen zijn nog onbekend.



Verschillende studio's vochten in januari dit jaar om de rechten van de film, maar uiteindelijk ging Warner Bros. ermee vandoor.

Snel in productie
Coogler schreef het script van de film en produceert samen met Zinzi Coogler en Sey Ohanian. De opnames moeten later deze maand beginnen in New Orleans.



De mysterieze film van Coogler moet in maart 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair